Invitatie

Daca esti pescar si vrei sa-ti povestesti aventurile Pe patul de nada te rog frumos sa ma contactezi. Motto: "Dintr-un om poti face un pescar, dar dintr-un pescar nu mai poti face un om. Pescuitul este un sport: acorda si pestelui o sansa ! Ceea ce se afla deasupra apei este pentru pescar. Ce e sub apa, e pentru peste!"

duminică, 31 martie 2013

Prima iesire la pescuit in 2013: Sanpaul (HR)

  Evident, iesirea am prgramat-o ad-hoc: cu o seara inainte, pe la orele 21 - la gratar fiind. Trezirea la 5 (defapt la 4 ca s-au trezit astia de la Big Ben sa dea ceasul inapoi tocmai azi). Am plecat o echipa de 5 persoane insa pe balta ne-am separat (2 cu 3): deh, unii au avut tupeul sa-si care calabalacul in brate pana pe celalalt mal iar ceilalti, nu.     Ufff, urasc asemenea amenajari unde administratorii nu iti pun la dispozitie un carucior macar ...

  Peste s-a prins (cine se priecepe ...caci eu, nu): ciortanei, adevarat ...dar ce senzatie sa-i revezi live (si nu la PVTV doar)! Vecinul din dreapta, Ion, cred ca a fost campionul: vreo 10-15 buc. E drept, avea si scule dar si posibilitatea sa lanseze in larg si nu la picioarele pasaroiului. Deh, pe cand altii chefuiau, Ion si echipa sa astepta la poarta baltii pt  a si incepe ziua. Ma intreb, oare ce au facut de la ora 1 noaptea si pana dimineata: au depanat povesti pescaresti? :)

  Le-am incercat pe toate dar tipii astia "au pus botul" doar la capsuna si silicoane, servite cat mai in larg (la 80-100m de mal). Paznicii, au venit cu "pescareasca": cum n-a mers in apa mica, acolo a mers cel mai bine ....era un nene !!! Ok, sa trecem la poze mai bine:














  Momentul in care sonda de adancime s-a intors cu rezultatele: baieti, momitorul vostru  ....cred ca am calcat pe el !









  Decizia lui Hakuyo (DAN ALEXANDRU MARIAN) de a se muta cu cateva standuri mai incolo (avea deschidere catre larg; la baza stufului apa "intrase la apa") se pare ca a fost una nefericita pt acest Cteno (Amur) de 3.7 kg. A iesit usor din apa: torpila s-a indreptat singurica catre mal iar aici, contrar asteptarilor a fost docila (or fii bagat astia relaxante in silicoane ca tot la porumb flotant a intrat?):









   A fost o dimineata frumoasa urmata de nori cenusii si vant in rest. Mai conteaza cand ...?!
   Ufff, urasc asemenea amenajari unde administratorii nu iti pun la dispozitie un carucior macar ...

   Bine ai revenit, primavara!
   Fir intins tuturor!

   Iata si rasplata pescarului de Cteno:





Un comentariu :

Adauga un comentariu